Hjertet er med, når vi handler Muse Wear.

oprettet d.

Hjertet er med, når vi handler Muse Wear.

Muse Wear er et familieejet firma fra Thy, som producerer det mest fantastiske tøj. Her hos os, kender I dem bedst for deres tynde og bløde merino bluser. Mor og datter, Maria og Bente har, som rød tråd i deres produktion, at den ikke skal belaste miljøet. Både garn og udviklingen af bluserne foregår under ordnede forhold i Europa. Merino garnerne er økotex 100, som er et certifikat, der udelukker skadelige stoffer. Og deres garnfabrikant har også SA8000 certifilat, der står for gode forhold for medarbejderne.

Nogle garner er også genbrugte, som i f.eks deres Barbel bluse, hvor resterne fra denimbukser bliver blandet med uld og giver en super varm trøje til den kolde tid. Transporten af tøjet til og fra Danmark holdes på et minimum, så også her er der tænkt over hensynet til miljøet.

I mit eget skab er der lige gjort status over beholdningen af Muses merino strikbluser og der tælles ikke mindre end 11 af slagsen. Det er lune og comfort i en skøn blanding. Her i husholdningen står der str. 48 i nakken af de andre ting i tøjskabet, og her er jeg især glad for Ane og Agnethe modellerne. Oversizemodellerne gør at ingenting er malet på. Holdbarheden og kvaliteten er i top og det tidsløse design gør dem til din følgesvend sæson efter sæson. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Nyhedsbrev